marți, 18 noiembrie 2008
M-am uitat aseara la Supernatural impreuna cu Ina, which we haven't done in quite a while. It was great fun and I got to swoon (again) over the hotness that is Jared for a couple of hours, which was gooooold. <33 Episoadele au fost geniale, asa cum ne-am obisnuit deja, insa ceea ce mi-a ramas pe cerebel (si cu siguranta va ramane inca multa vreme de-acum incolo) a fost sfarsitul surpriza al episodului 8, "Yellow fever". That was just too good. Check it out, it all its glory:



LMFAO =)) Too good for words.
The story behind it goes something like this:
"According to a publicist for the show, it all began as a prank that co-star Jared Padalecki decided to pull on Ackles:

They were filming a scene of "Yellow Fever" in which Sam (Jared's character) returns to their parked car where Dean (Jensen's character) has been waiting and hears "Eye of the Tiger" blaring.

When Sam looks in the car he finds Dean laying down on the front seat, eyes closed, air-drumming and singing along to the song. Jared's cue to Jensen to open his eyes and stop was to tap on the roof of the car. Jared told the crew that he wasn't going to give the cue and to just keep rolling and see what Jensen would do...and so a classic interpretation of Survivor's hit song was born!"

And there you have it, folks! Pure win. =)) You can actually hear Jared laughing his ass off in the background, together with the rest of the pranksters, which only makes it all the sweeter. :D

Oh, and don't forget about the CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(insert many more 'A's here)AAAAAAATT!!!! Din acelasi episod, o faza mult prea tare ce demonstreaza cat de versatil poate fi personajul interpretat de Jensen. :)) Behold!





In alta ordine de idei, am aflat IN SFARSIT cum se numea melodia celor de la Akcent care ma tot stresa pe mine in ultima vreme. Ei bine, dragilor, se numeste "Stay with me" si mie mi se pare super tare. Melodia aduce un suflu nou in industria muzicala romaneasca, iar videoclipul prezinta o poveste relativ interesanta, desi ideea a mai fost exploatata deja, pe ici pe colo, prin alte videoclipuri. Oricum, melodia conteaza, iar melodia e tare.




Abia astept sa vina iarna. Prima ninsoare, mirosul de ger si florile de gheata pe geamurile din dormitor. Asta e tot ce vreau. E cel mai frumos 'buna dimineata' pe care mi-l pot inchipui.
Abia astept sa-mi iau aparat foto si sa plec de nebuna prin oras cu el. La prima ninsoare asta o sa fac. Daca pica in zi de weekend, cu atat mai bine; daca nu, ghinion. Oricum nu o sa ma intereseze cursurile in ziua aia. N-o sa-mi pese decat de ninsoare si de frig si de bantuit Bucurestiul pe fundal de fulgi. Si eventual, la sfarsit, de o ciocolata calda intr-o cafenea cu ferestre mari de unde sa pot urmari ninsoarea in continuare. N-am ratat niciodata prima ninsoare si nici n-am de gand sa incep.

Abia astept sa vina iarna.
Abia astept sa vina Craciunul. Sa-si ia Ina tableta si sa incerc sa mi-l comand pe Jack. Asta vreau de Craciun: sa ma relaxez si sa uit de viata. Sa nu am mai intereseze nimic in afara de ceea ce ma incalzeste pana in adancul sufletului: familia pe care o iubesc; prietenii mei dragi; o cana mare de ciocolata calda si Noni cuibarit ca o pisica in bratele mele; Jack si doua ore in care ma uit la "Nightmare Before Christmas" in Ajunul Craciunului; colindatorii care ne (in)canta in fiecare an; cozonacii bunicii mele (care gateste ca nimeni alta in lumea asta) si program de voie sa fac ce-mi place. Asta vreau de Craciun. <3


In loc de final, va las cu opening-ul celui mai bun film de animatie pe care l-am vazut vreodata, un film care cu siguranta imi va fi la fel de drag si peste 50 de ani. Ca tot am mentionat de Jack mai devreme. Enjoy!


Posted by Nana at 17:14 |

2 Comments:

At 26 noiembrie 2008 la 00:04, Anonymous Anonim said........
Esti prima persoana de care aflu ca e fan(a) Supernatural :D
Yay ^^
Nici eu nu sunt cine stie ce fan, pana acum i-am urmarit doar sporadic pentru ca aveam alte activitati pe la ora aia dar in ultima vreme au inceput sa imi placa. In momentul asta astept sa se termine de descarcat torrentul cu primul sezon, sa il vad si eu in intregime!
 


At 26 noiembrie 2008 la 15:49, Anonymous Anonim said........
Ti-l recomand cu cea mai mare caldura si insistentze repetate sa-l vezi pana la cel mai recent episod. :D Oh, and also, kindly allow me to celebrate the fact that you've joined the ranks of fans. *does the little happy dance* ^_^ woohoooo! \:D/
:))

Seriously, though, merita pana la ultima secunda. E unul dintre cele mai bune seriale pe care am avut placerea sa le vad, and I'm not just talking about the man candy (although that's so totally worth it, too!). XP Ceea ce apreciez eu cel mai mult la el, pe langa plot-ul in sine (care ma tine cu sufletul la gura de fiecare data), este profunzimea personajelor si caracterele lor foarte puternice, dar in acelasi timp mereu surprinzatoare. Nici macar acum, in sezonul trei, dupa toate cate s-au intamplat, I doubt there's a single person who can say 'yeah, I totally saw that one coming!', sau care sa poata caracteriza personajele intr-un fel sau altul. Totul e o continua surpriza in "Supernatural", de la micile glumitze inserate subtil prin unele episoade, pana la reactiile si caracterele unice ale personajelor.

And here I go raving about it again...Somebody stop me before I get off track! ;))